خبر
اطلاعیه درخصوص پذیرفته شدگان کارشناسی آزمون سراسری سال 94 اطلاعیه در خصوص پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ازمون سراسری سال 1394
 ثبت نام غیر حضوری دانشجویان پذیرفته شده در آزمون کارشناسی سراسری سال تحصیلی 95-94 و پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی (بدون آزمون) از تاریخ 25/6/94 لغایت 29/6/94 اعلام شده است. پذیرفته شدگان لازم است در مهلت اعلام شده با آماده کردن فایل اسکن شده مدارک ثبت نام به سامانه ثبت نام دانشگاه(گلستان) به آدرس اینترنتی http://reg.pnu.ac.ir مراجعه وثبت نام نمایند.

مدارکی که پذیرفته شدگان لازم است جهت تشکیل پرونده ارائه نمایند:
1)- اصل و تصویر مدارک دیپلم متوسطه و پیش دانشگاهی و ریزنمرات مربوط به هرکدامونیز مدرک کاردانی وریز نمرات آن (در صورت دارا بودن)
2)-تاییدیه تحصیلی از مدرک پیش دانشگاهی یا رسید تاییدیه (برای تاییدیه به ادره پست یا دفاتر پستی مراجعه شود)
3)-اصل و تصویر شناسنامه (تمام صفحات)
4) اصل و تصویر کارت ملی(پشت و رو)
5) 6 قطعه عکس تمام رخ 4×3 با زمینه روشن تهیه شده در سال جاری(برای آقایانی که از معافیت تحصیلی استفاده می نمایند12قطعه عکس مورد نیاز است)
6) مدرک مشخص کننده وضعیت نظام وظیفه (ویژه آقایان )
7)-گواهی ازمراجع ذیربط مربوط به استفاده کنندگان از سهمیه